’t Nieuw Bos introduceert Original Orchids

"Phalaenopsis zoals de natuur haar bedoeld heeft"

Woonbladen en bloggers raken er niet over uitgeschreven: De Urban Jungle Trend. ’t Nieuw Bos speelt op deze trend in door de phalaenopsis zonder stokjes te leveren via een nieuw merk: Original Orchids. Zo is de plant zoals de natuur haar bedoeld heeft: ongedwongen, weelderig en een natuurlijke uitstraling.Phalaenopsis met oerkracht
Dankzij een uitzonderlijke teeltwijze zijn de orchideeën van ’t Nieuw Bos zo sterk, dat stokjes ter ondersteuning overbodig zijn. Naast deze teeltwijze voegt de kweker een H2Obloom pot mét waterstick toe en wordt de plant beschermd tegen ethyleen. Hiermee heeft de Phalaenopsis altijd voldoende water en is het bestand tegen schadelijke invloeden van de fruitschaal. Original Orchids is verkrijgbaar met 3, 4 of 5 bloemstelen.

Urban Jungle op de Trade Fair
’t Nieuw Bos zal tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair de stand – standnummer 27.14 – volledig botanisch inrichten. Bezoekers kunnen zelfs een botanisch stijlelement mee naar huis nemen in de vorm van de speciaal ontwikkelde kaarten, die iedere muur opgroent.

Speciaal met het oog op de Original Orchids zal de kweker een website lanceren: www.originalorchids.com.

Bron: Pull Position


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.