Eerste training Connext 907 voor eindgebruikers bij Priva

Dinsdag 4 oktober 2016 organiseerde Priva de eerste training voor eindgebruikers. 20 deelnemers werden door Priva adviseurs Kevin de Kok en Hein Jasperse, stap voor stap meegenomen in de nieuwe software-update Connext 907 en Priva Office Direct 8. Met deze training bieden zij klanten meer inzicht in de mogelijkheden van de Priva Connext procescomputer.Tijdens de training werden de vernieuwingen in de software toegelicht met een aantal voorbeelden. Onderwerpen die aan bod kwamen, zijn onder andere: ventilatie, energiedoekregelingen en periodebewaking. Klanten kregen de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de training en maakten daar ook veelvuldig gebruik van, waardoor er veel interactie was tussen de trainer en de klant.

De eerste training is goed ontvangen door de klanten. De komende tijd staan er nog drie trainingen gepland. Niet alleen op de Priva Campus, maar ook in regio Noord en Zuid.

Heeft u niet kunnen deelnemen aan de eerste training Connext 907? Dan kunt u zich inschrijven op de 907 trainingspagina op de website voor een van de overige trainingen. Op deze pagina is ook meer informatie te vinden over onder andere 'Nieuw in uw procescomputer Connext 907', de inhoud van het programma en een link naar de instructievideo's.

Voor meer informatie:
Priva
Zijlweg 3
2678 LC De Lier
Nederland
T: +31 (0)174 522 600
F: +31 (0)174 522 700
contact.priva@priva.nl
www.priva.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.