Karel Bolckmans nieuwe COO Biobest groep

Met ingang van 1 oktober krijgt Karel Bolckmans, COO van Biobest, een nieuwe positie binnen het bedrijf. Karel keert terug naar de plek waar hij in de jaren '90 zijn carrière in de biologische bestrijding aanving. Met zijn jarenlange ervaring en bewezen potentieel om het uitzicht van de sector grondig te veranderen, zal hij een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomstige groeistrategie van Biobest. Karel zal de marktimpact van Biobest’s goed gevulde innovatiepijplijn versterken. Hij zal zich ook toeleggen op de verdere uitbouw van het wereldwijde productieapparaat. Biobest realiseert reeds jaren stevige groeicijfers en is vastbesloten deze snelle groei voort te zetten.Jean-Marc Vandoorne, CEO van Biobest: ”Ik ben blij Karel te verwelkomen in ons bedrijf en ons managementteam. Karel is alom bekend in de sector en wordt door zijn ervaring bij Biobest en Koppert terecht gezien als één van de pioniers van onze industrie. Dankzij zijn meest recente ervaring bij Special Fruit kreeg hij de kans nog dieper inzicht te verwerven in de behoeften van de tuinbouwwereld qua duurzaam produceren. Biobest wil telers volledig geïntegreerde oplossingen aanbieden om op natuurlijke wijze een gezond gewas te telen en wil hen ook helpen deze oplossingen succesvol in de praktijk om te zetten. We hebben ervoor gekozen om onze focus te leggen op een beperkt aantal gewassen. In deze gewassen is het dan ook onze ambitie om telers wereldwijd ten dienste te staan. Ik ben ervan overtuigd dat Karel een grote bijdrage zal leveren aan de groei van Biobest.”

Karel Bolckmans: “Biologische bestrijding en duurzaamheid is mijn passie. Het was een boeiende ervaring om een tijdlang te kunnen werken in de waardeketen die hoogwaardig fruit tot bij de consument brengt. Toch ben ik zeer blij om nu terug te keren naar de biologische bestrijding en bestuiving. Biobest heeft bijna dertig jaar ervaring in deze industrie en groeide uit tot een belangrijke wereldspeler. Het bedrijf heeft een sterk team, een breed productgamma, is erop gericht telers betrouwbaar advies te verstrekken en heeft bovendien stabiele aandeelhouders met de juiste visie. Er werd stevig geïnvesteerd in innovatie met als resultaat een goedgevulde pijplijn met nieuwe producten en technologieën. Biobest heeft erg veel groeipotentieel en ik wil volop meewerken om dat potentieel ten volle te realiseren.”


Voor meer informatie:
Biobest Belgium NV
T: +32 14 25 79 80
Email: info@biobest.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.