Foto's: sfeervolle najaarsshow Winter Coloring bij FloraZON

Op 25 & 26 september organiseerde Cash & Carry FloraZON de najaarsshow Winter Coloring. Een sfeervol evenement, waar bloemisten volop inspiratie konden opdoen voor het komende najaar, winter en de Kerst.Branchevereniging VBW organiseerde tijdens Winter Coloring de Flowercup. In deze voorronde streden 57 deelnemers om de finaletickets. De opdracht was een boeket voor een man te maken. Tom Siebers van bloemisterij ‘t Bluumke won de eerste prijs. Tom Ebus en Karen Hoofwijk van Nizza bloembinders en Laura’s bloemidee werden nummer twee en drie. Tweede-jaarstudent van het Cita Verde College Kim Vlemmix won niet alleen de eerste prijs onder de studenten, maar eindigde ook op de vierde plaats in het overall klassement. Martijn Verberne (Nizza Bloembinders) en Joyce Brueren (Joll’s Venlo) werden 5de en 6de plaats dit ook nog recht geven op een finaleplek. Danielle Engels van Flowerzz won de Smithers-Oasis publieksprijs.De centrale hal van FloraZON was op deze zonnige nazomerdagen al helemaal in Winterse sferen, waarbij Kerst een belangrijke rol speelde. Bloemisten deden naast inkopen vooral ideeën op voor hun eigen winkel. Een groot team van arrangeurs, bestaande uit Johan Martens, Franky Bolling, Panc Vis, Joke Ten Cate, Tim van Leipsig, Lily Beelen, Konni van Delft, Ria Nijssen en Tom Siebers, maakte doorlopend arrangementen, voornamelijk commercieel interessant bloemwerk, zodat bloemisten met deze ideeën direct aan de slag kunnen in hun eigen winkel.Regioteam Zuid Oost Nederland organiseerde tijdens deze show de trendlezing ‘Aan tafel bij Aafje’.

Aafje Nijman praatte bloemisten bij over trends en ontwikkelingen die zij ziet ontstaan in de samenleving, en gaf praktische tips hoe we hier met bloemen en planten op in kunnen spelen.Foto’s van de show en de gemaakte arrangementen zijn te bekijken op www.florazon.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.