Steek je kot in ’t groen

Je bed en de zetel zijn geïnstalleerd en op je bureau prijkt al een stapel cursussen, maar ziet je kot er ook al een beetje gezellig uit? Tijd voor een groene boost! Met een paar toffe (en sterke!) planten wordt je kot pas écht van jou.Geen groene vingers? Niet nodig, er zijn genoeg studentenproof planten die tegen een stootje kunnen. De ideale groene kotgezel stoort zich niet aan wat minder licht, mort niet (meteen) wanneer hij een tijdje geen water krijgt en verbijt eenzame weekends. Laat breekbare kasplantjes links liggen en kies meteen een paar stoere exemplaren, die zich opperbest voelen in de stadsjungle van een studentenkot.

Pannenkoeken-hit
De pannenkoekenplant is zo geliefd bij studenten dat ze zelfs een eigen Facebookpagina heeft. Met haar groene ronde pannenkoekblaadjes op hoge steeltjes (al zien sommigen er een schotelvormige ufo in) oogt ze bijzonder aaibaar. Maar het allerleukste is dat een mamaplant ‘kleintjes’ vormt, die op zich weer een nieuwe plant worden. Ineens heb je een hele familie om je gezelschap te houden! Of deel er een aantal uit en je populariteitsgraad gaat gegarandeerd 10 punten de hoogte in. Veel zorg heeft dit trendplantje niet nodig. Een niet te donker plekje is prima. Geef je pannenkoekjes wel elke 5 dagen water!

Klik hier voor het uitgebreide artikel op Floor.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.