Milestone Fresh founding father Benefits of Nature

Benefits of Nature wil dat de consument de meerwaarde van bloemen en planten herontdekt, wil duurzaam ondernemen stimuleren en betere marges in de keten bewerkstelligen onder meer door een geweldige plant op de markt te zetten: De BON-plant. De BON-plant is mooi, duurzaam, gezond en eerlijk.

Mooie, gezonde, eerlijke en duurzame planten
Om de consument te voorzien van deze mooie, gezonde, eerlijke en duurzame planten, werkt Benefits of Nature constant aan:
  • Groei van ecologische duurzaamheid in de tuinbouw. Dit word gedaan door het meten van duurzaamheid, versterken van transparantie in de keten en het faciliteren van duurzame R&D projecten.
  • Verbeteren van marges in de keten onder meer door het faciliteren van co-creatieprojecten en het ondersteunen bij de inrichting van duurzame ketens.
  • Hoger rendement van bloemen en planten. Door actief betrokken te zijn in de creatie van nieuwe businessmodellen en door toenemende bewustwording van consumenten van de gezondheidsvoordelen van planten.
  • Vraaggerichte productie op basis van gerichte consumenteninformatie. Versterken van de sociale communicatie over en weer tussen producent en consument.
Founding Father Benefits of Nature
Milestone Fresh is als onafhankelijke expediteur die diensten verleent op het gebied van verstransport altijd op zoek naar mogelijkheden om nét dat beetje extra te doen voor haar klanten. Op het gebied van duurzaamheid heeft Milestone Fresh aangegeven dit als hoge prioriteit te zien en is daarom Founding Father geworden van Benefits of Nature. Op deze manier wil Milestone Fresh bijdragen aan de verduurzaming van de totale supply chain keten van de sierteeltsector.
 
Meer informatie vindt u op www.benefitsofnature.eu

Voor meer informatie:
Milestone Fresh
Peter van der Klift
T: +31 (0)10 2580900
F: +31 (0)10 2022682
M: +31 (0) 6 12853096
E: fresh@milestonefresh.nl
www.milestonefresh.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.