“Bij een gezamenlijke pool hoort een gedeelde verantwoordelijkheid”

Container Centralen herziet introductieprogramma CC Solid

Op 16 juni j.l. heeft CC haar plannen voor de introductie van twee nieuwe legplaten voor de CC Container – de CC Solid en de CC Air – gedeeld met de markt. In de maanden daarna zijn er intensieve gesprekken gevoerd met klanten over de nieuwe legplaten en het voorgestelde introductieprogramma.

De introductie van een nieuwe legplaat in een bestaande pool met containers is gecompliceerd. Een groot deel van onze klanten en gebruikers heeft aangegeven dat het voorgestelde introductieprogramma te grote operationele en financiële uitdagingen met zich meebrengt.

Op basis van de ontvangen reacties heeft CC de beslissing genomen om een nieuw introductieplan voor de CC Solid te ontwikkelen. Tegelijk met de ontwikkeling van een nieuw introductieprogramma zal CC op zoek gaan naar een oplossing voor de ondersteuning van en de dienstverlening op de huidige houten platen.

Voor meer informatie:
Container Centralen Benelux B.V.
Postbus 443
NL-2130 AK Hoofddorp
T: +31 235 544 020
F: +31 235 544 029
www.container-centralen.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.