29 september

Rotoflowers organiseert Open Huis

"Via een netwerk van vaste kwekers uit Zimbabwe, Kenia, Ethiopië en wat kleinere Afrikaanse bloemenlanden krijgen wij dagelijks ons assortiment zomerbloemen binnen", vertelt Cees Admiraal, financieel controller van Rotoflowers. "Dat assortiment bestaat uit onder andere Bupleurum, Asters, Ammimajus, Hypericum, Limonium, Agapanthus, Gyps, Ammimajus, Alstroemeria en Anjers. Door deze vaste kwekers zijn we in staat om onze bloemen over langere periodes te leveren met een constante kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat we uitstekend in staat zijn lange termijn afspraken met onze klanten te organiseren en in te vullen."

Ervaren team
Rotoflowers bestaat sinds 1992 en is zich sinds 2013 gaan specialiseren in het importeren en verkopen van zomerbloemen. "De bloemen worden door ons gelijk na aankomst verkoopklaar gemaakt in onze eigen productieruimte in straat 2 van Aalsmeer", ligt Admiraal toe. "Dagelijks staat hier een ervaren team van vaste medewerkers klaar, die de bloemen uitpakken uit de importdozen en op water zetten."De verkoop vindt telefonisch plaats vanuit de verkoopteams op Aalsmeer Rotoflowers (Peter, Aad en Michael) en Rijnsburg Rotoflowersspecial (Ton, Alex en Jelle). Ook is verkoop mogelijk via de webshop en via een voorraadkoppeling direct op de voorraad van de klant. Hierdoor kunnen klanten naar eigen behoefte bediend worden.

Specialist
Rotoflowers profileert zich naar eigen zeggen al jaren als de specialist voor alle zomerbloemen. "We zitten daarom de komende jaren zeker niet stil", legt Cees uit. "We breiden onze productiegebieden uit. Er komt uitbreiding van het te leveren assortiment. We denken mee in het milieubewust omgaan met bestrijdingsmiddelen en teeltmethoden en gaan voor optimalisatie van de logistiek. Dat zijn echt onze speerpunten. Maar voor alles gaan we voor een duurzame samenwerking met onze kwekers, klanten en relaties."

Om iedereen nu eens persoonlijk te spreken en een kijkje in de keuken te geven organiseert Rotoflowers op 29 september een open huis van 8.00 t/m 13.00 uur op de locatie in Aalsmeer (straat 2 box 88). "Iedereen is van harte uitgenodigd om ons assortiment voor het komend seizoen te aanschouwen en onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met ons bedrijf en de medewerkers. Rotoflowers kijkt naar u uit."

Voor meer informatie:
Rotoflowers
Legmeerdijk 313
Straat 002.88
Postbus 1376
1431 GB Aalsmeer
T:029 77 68 010
F:029 73 26 339
E: info@rotoflowers.nl
www.rotoflowers.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.