11 t/m 16 december

Economische missie voor Tuinbouw & Agri-Food naar Japan

Wilt u zakendoen in Japan? Ga dan mee met de economische missie van 11 tot en met 16 december onder leiding van Maarten Camps, secretaris-generaal van het ministerie van Economische Zaken.

Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen uit de sector Tuinbouw & Agrifood (conceptprogramma Osaka en Tokio). De Japanse economie groeit weer en de overheid gaat een aantal uitdagingen aan om Japan voor te bereiden op de toekomst. Het land wil zijn voedselzelfvoorzieningsgraad verhogen en er zijn ambitieuze plannen om de land- en tuinbouw te moderniseren en internationaal concurrerend te maken. Japan heeft veel belangstelling voor Nederlandse kennis en ervaring op het gebied van land- en tuinbouw. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert deze missie in nauwe samenwerking met de ministeries van Economische en Buitenlandse Zaken, de ambassade in Tokio en het consulaat-generaal in Osaka.

Aanmelden kan tot en met dinsdag 26 oktober 2016.

Kosten
Deelname kost € 950 per bedrijf (maximaal 2 deelnemers). Voor extra deelnemers betaalt u € 475 per persoon. Om de deelname van vrouwelijke ondernemers te stimuleren geldt voor deze specifieke doelgroep tot medio maart 2017 een korting van 50% op de deelnemersbijdrage. Reis- en verblijfkosten en tolkkosten zijn voor eigen rekening.

Contact
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.