Moerman Lilium en Arcadia Chrysanten in de prijzen op Flowers Expo Moskou

Tijdens de Flowers Expo in Moskou worden ieder jaar prijzen voor 'Best Quality Product' en 'Novelty of the Year' uitgereikt. Dit jaar hebben Decorum leden Moerman Lilium én Arcadia Chrysanten de Gold Medal in de categorie Novelty of the Year gewonnen.


 
Roselily Monica
Moerman Lilium heeft de Novelty of the Year award gewonnen met de Roselily Monica. Maar wat maakt deze lelie bijzonder? De Roselily is een speciaal ontwikkelde dubbelbloemige lelie zonder stamper en meeldraden. Dit zorgt ervoor dat hij een veel minder sterke geur heeft dan andere lelies én geen vlekken achterlaat. De prijswinnende Roselily Monica is een nieuwe, puur witte lelie. 'Perfect voor beurzen, tentoonstellingen en bruiloften!', aldus eigenaar Jaap Moerman.Chrysanthemum Magnum
De innovatie Magnum van Deliflor Chrysanten heeft ook de Gold Medal in de categorie 'Novelty of the Year' in de wacht gesleept. De Magnum wordt door Decorum kweker Arcadia Chrysanten gekweekt. Wat deze Chrysant bijzonder maakt? Dat is vooral diens formaat. De Magnum is niet groot, maar XXL. De oersterke bloem vormt zich op de vaas steeds meer als een bol en wordt alsmaar groter.

bron: Decorum

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.