Groene Trends 2017: over humor, evenwicht, energie en zintuiglijke prikkels

Bloemen en planten volgen sterk de consumententrends, die het resultaat zijn van allerlei omgevingsfactoren. En het is alsof die omgeving steeds sneller verandert. Terwijl we vorig jaar nog de focus legden op de toegenomen alertheid, spelen tegenwoordig veranderingen in technologie, klimaat en politieke conflicten een cruciale rol. Dat resulteert voor 2017 in een vraag naar innovatie. Ontdek de vier stijltrends, hun bijhorende kleurenpallet en enkele bijpassende producten.


Foto's: Bloemenbureau Holland

De Groenbranche Trends 2017 zijn een vertaling van deze ontwikkelingen specifiek gericht op de groene branche voor zowel binnenshuis als buitenshuis en identificeren vier stijltrends, die ieder een ander type consument aanspreken, namelijk: Rebel, Equalise, Energise en Harmonise. Bij elke trend hoort een specifiek assortiment aan specifieke bloemen & planten en een eigen kleurenpallet.
De beschrijving van de nieuwe trends is het resultaat van een samenwerking tussen Tuinbranche Nederland, Branchevereniging VHG, Bloemenbureau Holland, iBulb en VLAM. Trendwatcher Aafje Nijman van Bureau Nijman + van Haaster bracht voor deze partners de trends voor 2017 in beeld.


Foto's: Bloemenbureau Holland

Klik hier voor meer informatie over de verschillende trends (VLAM)


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.