Foodtruck in vrachtwagen Van Zaal

De vrachtwagens van Van Zaal Transport zijn welbekend, maar wie heeft er wel eens in gegeten? Dat kon afgelopen weekend in het Limburgse Margraten. Het bedrijf leverde een truck voor het Food Truck evenement.

Het evenement vond plaats in het weekend van 10 en 11 september in het Limburgse Margraten. Het werd georganiseerd door verschillende regionale, ambachtelijke voedselproducenten, naar het idee van Ki van de Ven. Gegeten werd aan een lange tafel in één van de trailers van Van Zaal, die speciaal voor deze gelegenheid was omgetoverd tot een sfeervolle foodtruck."Het was een culinaire ontdekkingstocht en de sfeer was gezellig", aldus Frank Radder van biologische kruidenkwekerij Puur-Aroma, één van de initiatiefnemers. Goed nieuws voor wie het evenement heeft moeten missen: de kans is groot dat het volgend jaar opnieuw plaatsvindt.

Voor meer informatie:
Van Zaal Transport
Poelweg 12
1424 PB De Kwakel
Telefoon: 0297 513 080
Fax: 0297 513 090
info@vzt.nl
www.vzt.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.