Vogue Fashion’s Night Out 2016 met Meijer Roses

Op 8 september vond Vogue Fashion’s Night Out plaats in Amsterdam, ‘the golden edition’. Vogue Fashion’s Night Out is een wereldwijd initiatief om fashion te vieren. In Parijs, Londen, New York en inmiddels ook in Amsterdam is het al een van de meest geliefde events van het jaar.Deelnemende winkels op de PC Hooftstraat, Hobbemastraat en de van Baerlestraat waren extra lang open en er werden diverse activiteiten georganiseerd om het najaarsseizoen modieus in te luiden. Iedereen is welkom tijdens Vogue Fashion’s Night Out en zo trok het even duizenden bezoekers vanuit het hele land.Vanaf de lancering van Vogue Nederland in 2012 zijn de rozen van Meijer Roses verbonden met het magazine, tijdens diverse gelegenheden en in fotoshoots zijn de rozen gestyled. En ook dit jaar had de Avalanche collectie van Meijer Roses een belangrijke rol. In het thema van de Vogue Fun Fair waren de rozen gestyled in een touwtjestrekkraam en konden daar de Vogue boeketten van rozen gewonnen worden. Vogue Nederland kiest met de Meijer Avalanche collectie voor puur Nederlands kwaliteitsproduct.‘Vogue rozen’
Tijdens de lancering van Vogue Nederland in maart 2012 werd via LM Flower Fashion de Avalanche collectie van Meijer Roses geselecteerd als fashionable roos, die de letters ‘Vogue’ vormden, bloeiend met de rozen aan de gracht in Amsterdam. Meijer Roses heeft zich gespecialiseerd in het telen van de grootbloemige roos en kweekt met succes de witte Avalanche, de zachtroze Sweet Avalanche, de champagnekleurige Pearl Avalanche en de ivoorkleurige Four Seasons roos. De combinatie van de Avalanche rozen vormden de afgelopen jaren tijdens Vogue gelegenheden de ‘Vogue rozen’ waaronder als symbool in de Romantic Revolution campagne tijdens fotoshoots het Vogue Queens Ball, de lancering van Vogue Living en de Vogue Fashion’s Night Out edities.

Voor meer informatie:
LM Flower Fashion
info@flowerfashion.nl
www.flowerfashion.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.