Zomerbloemen Event 2016, NZBT Naaldwijk;

Jos Otte winnaar van Meester Teler Award

Voor het 31ste jaar op rij is de Oude Kerk in Naaldwijk van top tot teen versierd met bloemen. 170 zomerbloemen telers stuurden 440 verschillende bloemen waarmee de ongeveer 100 vrijwilligers in een paar dagen tijd de kerk versierden. Een van de hoogtepunt van het evenement, dat zich over veel media-aandacht, maar ook over aandacht van de sierteeltsector als geheel, van sponsoren en niet te vergeten bezoekers mag verheugen, was het Zomerbloemen Event, waarbij de Meester Teler Award werd uitgereikt. En die titel gaat dit jaar naar Rozenkwekerij Otte, wiens inzending - een hortensia - volgens de organisatie het allermooist was.


Jos Otte neemt de bloemen in ontvangst. Links van hem presentator van de WOS Rob Veenman; rechts van hem Jan de Boer van Barendsen en voorzitter van de NZBT Arnold Hordijk

Meer foto's van de tentoonstelling zelf vind u hier

Voor de vijfde maal op rij is er aan de tentoonstelling een avond gekoppeld speciaal voor mensen uit de branche. Aldaar worden een op elke editie groeiende hoeveelheid prijzen uitgereikt. De 3 'belangrijkste' : (1) de VGB Award voor het meest onderscheidende product (2) de VBW Mijn Bloemist Award en de (3) Meester Teler award. De VGB Award ging dit jaar naar Vreeken Bouvardia en de VBW Mijn Bloemist Award was voor Maatschap Bos-de Vries.


De genomineerden voor de VBW Mijn Bloemist Award - met als winnaar Maatschap Bos-de Vries

De avond werd voorgezeten door Rob Veenman van WOS en voorzitter van het organiserend comité Arnold Hordijk. De tentoonstelling is nog open voor publiek t/m zondag 17 uur. Een video-impressie is hier te zien; een foto-impressie vindt u hier.


En de genomineerden voor de VGB Award voor meest onderscheidende product dit jaar gewonnen door Vreeken Bouvardia


De winnaar van vorig jaar, delphinium en helleborus kweker Andre Westendorp uit Drenthe


Een grote opkomst, maar het is lastig de menigte in een beeld te vangen. Waar je ook kijkt, overal bloemen..


Leuk: gedurende 4 dagen is er, iedere minuut, live muziek! Op het Event werd dit verzorgt door het NZB-Trio o.l.v. Max Tobben.

Meer foto's van de tentoonstelling zelf vind u hier

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.