"Groene Plantenbox helpt bij plantenverkoop"

Samen met Waterdrinker Aalsmeer bood VBW haar leden de mogelijkheid om een gratis Groene Plantenbox aan te vragen. Bijna 250 bloemisten maakten van dit aanbod gebruik en zetten het in om de plantenverkoop te stimuleren.Afgelopen week werden VBW en Waterdrinker Aalsmeer overladen met leuke reacties. Een greep uit de reacties:

De Pronkkamer – Twello:
Leuk dat planten weer zo gepromoot worden. De reacties bij ons in de winkel zijn goed. Vaak verkopen wij planten i.c.m. aardewerk of andersom (goed voor de verkoop!) Leuk ook dat we het nu met een verhaal kunnen verkopen.

Flowers & Lifestyle – Roden:
We hebben een aantrekkelijke presentatie gemaakt. Het ziet er leuk uit en dat blijkt ook wel omdat we al veel van deze planten hebben verkocht.

Berly-Fleur – Overloon:
De Plantenbox is geïnstalleerd in de winkel. Mooie poster en kaarten met beschrijvingen. Het ziet er professioneel uit. We hebben het op facebook gezet. De reacties zijn leuk. Het is nu nog rustig met de verkoop omdat het tropisch weer is en nog vakantietijd hier. Ben benieuwd hoe het de komende weken gaat.

Voor meer informatie:
VBW
info@vbw.nu
www.vbw.nu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.