Nieuwe productlijn OK Plant: Little Kolibri Orchids Macramé

Orchideeënkwekerij OK Plant heeft een nieuwe productielijn gelanceerd: Little Kolibri Orchids Macramé. Het betreft twee eigentijdse sierpotten, waarbij de consument zelf een eigen mix van plant en pot kan samenstellen. "Macramé is een trend," weten ze bij OK Plant, "en tevens een mooie aanvulling op de Little Kolibri Orchids collectie. Verder is het een echte aandachtstrekker op de winkelvloer of bij de kassa."Macramé
Macramé is een handwerktechniek, verwant aan kant, dat bestaat uit het knopen van draden zodat een patroon verschijnt. Deze draden worden met de hand geknoopt. De geschiedenis van macramé loopt terug tot de 13e eeuw, waar het is ontstaan in Arabië. Zeelui ontdekten deze handwerktechniek in China en namen het mee naar Spanje van waaruit het zich in andere Europese landen verspreidde. In de jaren zeventig raakte het gebruik van macramé erg populair bij het maken van tassen, muurkleden, plantenhangers en sieraden zoals als kettingen en armbanden.

Het concept is vanaf heden te bestellen bij OK Plant.

Voor meer informatie:
OK Plant
Baakwoning 5
2671 LE Naaldwijk
M: +31 6 24 40 08 85
E: sales@okplant.nl
www.okplant.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.