Flower Expo Poland officieel geopend

De bloemen- en plantenbeurs in Warschau, die dit jaar voor de eerste keer gehouden wordt tegelijkertijd en in samenwerking met de beurs Green is Life, is officieel geopend. Dit gebeurde middels het doorknippen van een bloemenketting door de directeur van de Flower Expo, de heer Nico de Jager en de voorzitter van de Poolse vereniging voor kwekers, de heer Wojciech Wr├│blewski plus enkele genodigden.Onder de genodigden bevonden zich de ambassadeurs van Nederland, de heer van Dartel, en van Colombia, mevrouw Victoria Gonzales. Zij lieten zich na de opening rondleiden in de nieuwe hal die is ingericht 71 door bloemen- en planten handelaren uit 13 landen.

Speciaal voor de bezoekers van de beurs staan bloemistendemonstraties en relevante seminars op de planning. De beurs vindt plaats van 1 tot en met 3 september 2016 in het beurscomplex Expo XXI in hal 4 te Warschau en wordt tezamen met de buitengroenbeurs Green is Life gehouden.

Voor meer informatie:
Flower Expo Poland
www.flowerexpo.pl
www.greenislife.pl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.