QNH verantwoordelijk voor implementatie en projectbegeleiding

Certis optimaliseert inzicht met Microsoft SQL Server BI-platform

Certis heeft IT-dienstverlener en -kennispartner QNH in de arm genomen voor het implementeren van het Microsoft SQL Server BI-platform en Power BI. Certis is een Europese specialist in gewasbescherming in de land- en tuinbouw. Met de inzet van het BI-platform kan Certis haar interne bedrijfsprocessen beter en effectiever inrichten en kosten besparen. Daarnaast voorziet het BI-platform in de groeiende informatiebehoefte vanuit medewerkers, door snel en eenvoudig inzicht te geven in bedrijfsdata.

Groei en innovatie
Certis is een innovatief en snelgroeiend bedrijf en ontwikkelt continu nieuwe producten. Om deze groei en ontwikkelingen op een juiste manier vorm te geven zocht Certis een nieuwe BI-oplossing waarmee beter op data gestuurd en gerapporteerd kon worden. Daarnaast was er de wens om data uit verschillende systemen samen te brengen in één geïntegreerde database, zodat iedereen in Europa over dezelfde managementinformatie beschikt en meer inzicht krijgt in de data.

Klaar voor de toekomst
Naast het Microsoft SQL Server BI-platform en Power BI, bouwt QNH ook het datawarehouse. In de eerste fase worden salesrapportages en een selfservice-omgeving geïmplementeerd, gebaseerd op het ERP-systeem van Certis. De volgende stap is het ontsluiten van diverse andere bronsystemen, waaronder de CRM- en Sales & Operations Planning-applicaties, gevolgd door het innovatiemanagementsysteem van Certis. In de toekomst zal Certis het BI-platform ook gaan gebruiken voor voorspellende analyses. De mogelijke inzet van Internet of Things opent in de land- en tuinbouw een scala aan mogelijkheden.

Timo Voskuilen, CFO bij Certis: “We zochten een strategische partner die ons de juiste vragen stelt en helpt bij de implementatie en inrichting van Microsoft SQL Server en het BI-platform. Deze partner hebben we gevonden in QNH. Met hun kritische vragen over onze processen en doelstellingen zetten ze ons op scherp en helpen zij ons met het nemen van de juiste stappen.”

Ernst-Jan van Hattum, commercieel manager Business Analytics bij QNH: “Het is mooi om te zien dat dit innovatieve Nederlandse bedrijf in Europa zoveel succes heeft. Bij steeds meer organisaties zie je dat data een van de bouwstenen voor groei is. Dat is ook hier het geval. Wij zijn trots dat we Certis op dit gebied mogen ondersteunen bij hun verdere ontwikkeling!”

Voor meer informatie:
www.certiseurope.com
www.qnh.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.