Flower Factor en BLOOM’s intensiveren samenwerking

Flower Factor, het internationale inspiratieplatform voor de bloemist en het gerenommeerde Duitse BLOOM’s, hebben afspraken gemaakt over een intensieve samenwerking. Bloemsierkunstenaren en oprichters van beide organisaties Pim van den Akker en Klaus Wagener hebben met hun platforms hetzelfde doel voor ogen: de bloemenbranche ondersteunen met inspiratie en educatie. Eerste gezamenlijke project: de video 'How to make a Secret Orchid Garden', in het kader van Internationale Dag van de Orchidee 2016.Pim: “Een samenwerking tussen Flower Factor en BLOOM’s lag voor de hand want we hebben elkaar over en weer een hoop te bieden. Bovenal is Klaus een geweldige designer met wie ik graag samenwerk!” Recent was Pim in de studio van BLOOM’s te gast om daar een aantal designs te maken voor publicatie in BLOOM’s View, die januari 2017 verschijnt.

Dankzij deze samenwerking staan in de najaarseditie van BLOOM’s View die nu in de winkels in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk ligt, een aantal van de bij Flower Factor aangesloten kwekers. “Klaus heeft een aantal prachtige designs gemaakt voor Deliflor en LZ Orchidee. Deze kwalitatief hoogwaardige publicaties zijn een waardevolle manier voor kwekers om hun bereik onder Duitstalige bloemisten te vergroten”, aldus Pim.

bron: Flower Factor

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.