Sunrich sponsort dagje uit met ouden van dagen

De verschillende partners van het keurmerk voor zonnebloemen ‘Sunrich - Van Gogh’s Favorite’ hebben op dinsdag 30 augustus en in samenwerking met Nationale Vereniging de Zonnebloem een groep ouderen met een lichamelijke beperking meegenomen voor een dagje uit bij het Van Gogh Museum. Het doel van de vereniging, alle mensen bij de maatschappij te betrekken en ze volop van het leven te laten genieten, sluit naar eigen zeggen nauw aan op de symboliek van de zonnebloem: liefde en hoop.De wereld van Van Gogh en de zonnebloemen
Takii, Van Gogh Museum, Flora Holland, VBW, Bab Star en Pull Position, de partners die ‘Sunrich - Van Gogh’s Favorite’ ondersteunen, kijken met een positief gevoel terug op het uitje. Het Van Gogh Museum verzorgde het ontvangst, waarna de deelnemers met hun begeleiders vanuit de partnerorganisaties werden meegenomen in de wereld van schilder Vincent van Gogh en zijn passie voor zonnebloemen. Om men nog langer van de zonnebloemen te laten genieten, kregen ze een bloeiend Van Gogh meesterwerk in een luxe geschenkverpakking, alsmede een goodie bag van het Van Gogh Museum, mee naar huis.

Over ‘Sunrich - Van Gogh’s Favorite’
Takii, veredelaar van de ‘Sunrich’ zonnebloem, en het Van Gogh Museum hebben in samenwerking het keurmerk ‘Sunrich – Van Gogh's Favorite’ in het leven geroepen. Zonnebloemen met dit label hebben de hoogste kwaliteit en zijn stuk voor stuk ‘meesterwerken’ van de allerbeste Nederlandse kwekers. ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’-zonnebloemen zijn exclusief verkrijgbaar bij de museumshop van het Van Gogh Museum op het Museumplein in Amsterdam en bij de betere bloemist in Nederland en België. Meer informatie is te vinden op: www.sunrichvangogh.flowers.


bron: Pull Position


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.