Versterking bij Peter Dekker Installaties

Bij PDI zijn sinds kort twee nieuwe medewerkers in dienst getreden. Het betreft hier de functies van uitvoerder en van planner/serviceco├Ârdinator. Vanwege wat interne verschuivingen was er plek voor een uitvoerder. Dit is binnen PDI een hectische functie. Steeds groter wordende kassen, complexe projecten over de hele wereld en een groot aantal monteurs zorgen ervoor dat de functie van uitvoerder iedere dag een uitdaging is. Om alles op kantoor dan weer in goede banen te leiden was uitbreiding in de planning/service tegelijkertijd ook nodig. Kortom, twee nieuwe medewerkers voor dynamische functies.Steven Hollebrandse
Steven is 27 jaar en woonachtig in het Westland. Met zijn ervaring in het begeleiden en opzetten van complete tuinbouwprojecten over de hele wereld heeft PDI met Steven een uitvoerder binnen gehaald die onze manschappen en projecten op locatie mag gaan begeleiden.

Sander Zwinkels
Sander is 41 jaar en ook woonachtig in het Westland. Ook Sander heeft een ruime ervaring in het opzetten van hedendaagse tuinbouwprojecten. Tot voor kort was Sander zelfstandig ondernemer die de wereld over vloog om kassen en scherminstallaties te realiseren. Omgaan met druk is hij dus wel gewend. Om toch in de toekomst gewoon wat vaker thuis te zijn, heeft Sander voor een binnendienst functie gekozen. In deze functie wordt hij dus mede verantwoordelijk voor de planning en service binnen PDI.

Voor meer informatie:
Peter Dekker Installaties BV
Steven Hollebrandse
steven@pdinl.com

Sander Zwinkels
sander@pdinl.com
www.pdi-nl.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.