Wireless Value (Agri-Sensys) en Horti-Cultura gaan samenwerken

Een homogeen kasklimaat is belangrijk voor een maximale opbrengst en een minimaal energieverbruik. Door de luchtvochtigheid en temperaturen in de kas met een set draadloze sensoren gedurende een langere periode te meten en de data te analyseren kan inzichtelijk gemaakt worden waar en wanneer zich problemen met het klimaat voordoen.Vragen uit de markt om ondersteuning of volledig ontzorgen bij het analyseren van de klimaatdata, heeft beide bedrijven doen besluiten samen te werken. Wireless Value is de producent en leverancier van het Agri-Sensys meetsysteem en Horti-Cultura treedt op als dealer, die Agri-Sensys meetsystemen levert in combinatie met ondersteuning en analyse van de data.Agri-Sensys is een draadloos meetsysteem speciaal voor de glastuinbouw. Hiermee kunt u het klimaat in uw kas monitoren. Met behulp van het Agri-Sensys meetsysteem maakt u inzichtelijk waar er actie ondernomen dient te worden of op welke plek in de kas verder ingezoomd moet worden op mogelijke verstorende factoren.

Horti-Cultura ondersteunt kwekers bij het optimaliseren van het kasklimaat en het minimaliseren van het energieverbruik. Hiervoor zijn een aantal producten ontwikkeld zoals de Hortimedes energiescan. Doel van deze energiescan is het rendement van de installatie verbeteren zonder concessies te doen aan de huidige manier van telen.

Voor meer informatie:
Wireless Value
Bas Visser
bas.visser@wirelessvalue.nlHorti-Cultura
Klaas Althof
office@horti-cultura.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.