8 oktober, Maasdijk

Deelnemers WK KassieBouwen bekend

Alhoewel de inschrijving nog niet gesloten is, hebben nu al 12 bedrijven zich aangemeld voor het Van der Ende WK KassieBouwen, dat op zaterdag 8 oktober plaatsvindt in het pand van AGC aan de Aartsdijkweg 23 in Maasdijk, bedrijventerrein Coldenhove. Bedrijven kunnen zich nog steeds inschrijven via www.wkkassiebouwen.nl.

Vos & Overkleeft uit Naaldwijk, drievoudig winnaar van weleer, gaat de strijd weer aan. En natuurlijk is de winnaar van vorig jaar, Certhon uit Poeldijk, ook van de partij. Het deelnemersveld bestaat verder uit: Agrolux uit Maasdijk, Bom Group uit Hoek van Holland, Kees Greeve uit Bergschenhoek, Kubo Tuinbouwprojecten uit Monster, Luiten Greenhouses uit De Lier, Mustang Demolition eveneens uit De Lier, Van der Ende Pompen uit Maasdijk, VD Meer & VD Arend uit Honselersdijk, Van Vliet Kasinstallatie uit Naaldwijk en VB Greenhouses uit De Lier.

Het Van der Ende WK KassieBouwen vindt voor de zesde keer plaats en is een wedstrijd tussen professionals waar verschillende professionele teams aan deelnemen. De teams strijden om de Van der Ende WK KassieBouwen wisselbokaal. In de aanloop naar het ‘echte’ WK KassieBouwen wordt een speciale wedstrijdversie gehouden voor Westlandse en Maassluise jongeren uit groep 7 en 8. De deelnemende teams moeten binnen een zo kort mogelijk tijd en volgens bepaalde specificaties een minikas bouwen. Ze strijden om de titel WK KassieBouwen Junior.

Voor meer informatie:
www.wkkassiebouwen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.