25 aug

Presentatie nieuwe lisiathus rassen Takii

Op woensdag 24 augustus vond de ‘Takii’s Lisianthus Treasures' plaats. Bij A.C. van Baalen in ’s-Gravenzande presenteerde de veredelaar de nieuwste lisianthus soorten aan kwekers en bloemenexporteurs. De focus van deze bijeenkomst lag op het nieuwe assortiment en het bijbehorende toekomstbeeld van deze producten.Kijkje in de kraamkamer van de lisianthus
Het toekomstige assortiment van Takii bij A.C. van Baalen bestaat uit lisianthus rassen die over drie jaar, over twee jaar en volgend jaar beschikbaar zijn. Ook de huidige rassen, zoals Croma Yellow en Arena Mont Blanc, werden gepresenteerd in kleurrijke bloembedden. De locatie bij seizoenskweker Van Baalen maakte het mogelijk om de lisianthus in verschillende rijpheidsstadia te showen. Twintig aanwezigen delen hun mening over de verschillende lisianthus soorten; informatie wat Takii verder zal uitwerken in de volgende noviteiten. Hendri Veurink, Product Development Manager Flowers bij Takii Europe, is meer dan tevreden met de reacties. ‘Eén van de highlights was volgens de kwekers en exporteurs de ‘Arena Purple’: een Lisianthus met donkere knoppen. Ook ons nieuwe ras ‘Corelli Delft Blue’: een frisse blauwwitte variant, behoorde tot de favorieten’.

Indien kwekers en bloemenexporteurs de ‘Takii’s Lisianthus Treasures’ gemist hebben en alsnog de zintuigen willen laten prikkelen, dan is het mogelijk om op afspraak met Veurink een bezoek in te plannen.

Voor meer informatie:
www.takii.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.