Bayer Crop Science verwelkomt twee nieuwe adviseurs

Op 1 juli maakte Bayer Crop Science al bekend dat Alex de Waard de de functie van Crop Advisor Bloembollen zou gaan invullen. Alex is 37 jaar oud, woont in Schoorldam, is afkomstig van een bloembollenbedrijf en volgde de opleiding HBO Bedrijfskunde en Agribusiness aan de CAH Vilentum te Dronten. Hij heeft de laatste jaren gewerkt bij de Kapiteyn Group als Account Manager waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop en teeltbegeleiding van calla (zantedeschia).


Alex de Waard (links) en Tom van der Gouw

Crop Manager Fruit, Boomkwekerij en Bloembollen
Per 1 september is er ook een invulling voor de functie van Crop Manager Fruit, Boomkwekerij en Bloembollen met de komst van Tom van der Gouw. Tom is 35 jaar oud, woont in Sint-Oedenrode en volgde een akker- en tuinbouw opleiding aan de HAS Den Bosch. Met ruime werkervaring in de boomkwekerijsector op zak is hij vervolgens 3 jaar actief geweest als technisch-commercieel medewerker in de gewasbeschermingshandel. Sinds 2009 vervulde hij bij Syngenta Crop Protection de functie van Crop Advisor Tuinbouw.

Tom gaat zich in zijn inwerkperiode eerst richten op de fruitsector en per februari 2017 ook op de boomkwekerij- en bloembollensector.

Momenteel wordt de functie van Crop Manager Bloembollen, Boomkwekerij en Fruit nog uitgevoerd door Joris Roskam en de functie van Crop Advisor Bloembollen door Michel Jansen. Met de komst van Alex en Tom kunnen Joris en Michel zich volledig richten op hun nieuwe functies, waarin zij inmiddels beiden al enige tijd gedeeltelijk actief zijn. Joris zal vanaf dit najaar fulltime het Sustainable Agriculture team aansturen waarin Michel de functie van Product Stewardship Expert vervult.

Voor meer informatie:
Bayer Crop Science
Alex de Waard
06-53240914
alex.dewaard@bayer.com

Tom van der Gouw
06-53210707
tom.vandergouw@bayer.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.