19 september, De Lier

Transitie in het Retaillandschap & Tuinbouwjongeren

Na een succesvolle eerste editie van de topsprekersavond bij Priva in september 2015, gaan Tuinbouw Jongeren Westland & Oostland nu ook weer groots uitpakken.

Thema
Deze TJW-TJO topspreker editie staat in het teken van 'Transitie in het Retaillandschap & Tuinbouwjongeren; wat is onze rol?' Wat houdt deze transitie nu eigenlijk in en wat betekent dit voor jonge ondernemers/ ondernemende jongeren in de tuinbouwbranche? Om deze vragen te beantwoorden en verder op in te gaan hebben de Tuinbouw Jongeren 2 topsprekers weten te strikken om ons hierover van de nodige informatie te voorzien.
 
Specialist van buiten de sector
Gericht op het thema van dit jaar, zal er een specialist komen spreken op het gebied van internationale retail. Koen Hazewinkel, Programmadirecteur EFMI en eigenaar Store Europe, zal aftrappen met een uiteenzetting van de ontwikkelingen in het internationale retaillandschap. Met name gefocust op West-Europa en centraal de vraag stellend hoe de tuinbouwsector hierop in moet spelen, o.a. via passende samenwerkingsmodellen tussen verschillende ketenpartners.
 
Topspreker van binnen de sector
De tweede spreker die deze avond een presentatie geeft, is Jan Doldersum, Manager Marketing & Business Development bij Rijk Zwaan. Hij zal voortborduren op de vorige presentatie en aanwezigen meenemen in de manier waarop Rijk Zwaan zich positioneert, gericht op deze ontwikkelingen. Daarnaast geeft hij een visie over andere ontwikkelingen en uitdagingen die zowel Rijk Zwaan als de rest van Tuinbouw NL de komende jaren kan verwachten.

Programma
  • 19:00 Inloop
  • 19:20 Introductie door voorzitters van TJW & TJO
  • 19:30 Presentatie door Koen Hazewinkel, Programmadirecteur EFMI en oprichter Store Europe
  • 20:10 Presentatie door Jan Doldersum, Manager Marketing & Business Development bij Rijk Zwaan
  • 21.00 Borrelen en nadiscussiëren
Aanmelden is verplicht via marc.westland@tuinbouwjongeren.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.