Cactus doet het goed bij Kwekerij Ubink

De afgelopen maand stond de cactus in de picture als kamerplant van de maand. Kwekerij Ubink voorziet dat initiatieven als deze (opgezet door Bloemenbureau Holland) een positief effect hebben op het imago van de plant en de vraag naar de cactus als kamerplant.

Het aantal orders bij Kwekerij Ubink is dit jaar flink gestegen. Bianca van Kwekerij Ubink: “Het aantal orders wordt alsmaar groter, terwijl de gemiddelde ordergrootte kleiner wordt. Ook verlenen wij steeds meer diensten, bijvoorbeeld het plakken van labels op de pot en tray. Om deze ontwikkelingen bij te kunnen benen, hebben wij een goed en stabiel systeem nodig. De software van Codema SDF is hierop gefocust en geeft ons ruimte voor groei.”

Niet alleen het aantal orders, maar ook het aantal handelingen per order neemt toe. SDF automatiseert deze handelingen zo ver als mogelijk. Een voorbeeld hiervan is het labelbericht van onder andere Hami Plant en OZ. Met SDF ontvangt u het labelbericht automatisch bij de Florecom orders. De labels hoeven dus niet meer door de kweker zelf van een webportaal te worden gehaald. Ook voor het printen van de juiste labels bij de juiste order heeft SDF handige tools ingebouwd.

Gert Ubink: “Wij hebben de systemen en capaciteit om alle orders, groot en klein, aan te kunnen. Wij voorzien onze klanten van de mooiste producten met de beste service. Dus wij kunnen het succes van de Maand van de Cactus aan."

Pieter Zwinkels van Codema SDF: “Een bijkomstigheid van direct zakendoen, is dat de kweker steeds fijnmaziger te werk moet gaan. Wij hebben hier onder andere dankzij unieke kwekers als Ubink al het nodige in ontwikkeld. Dit resulteert erin dat wij met ons orderverwerkingssysteem SDF Profice voorop lopen in de markt. Welke plant of bloem u ook kweekt, als u wordt geconfronteerd met een groeiend aantal orders, heeft SDF oplossingen waarmee u verder komt.”

Voor meer informatie:
SDF
Pieter Zwinkels
Tel: 0612667035
pzwinkels@sdf.nl


Handelskwekerij Ubink
Tel: 31-297-326880
info@ubink.nl
www.ubink.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.