SpecialPlant Zundert introduceert Tea by me

Tea by me is een thee concept dat door SpecialPlant Zundert wordt geïntroduceerd tijdens Plantarium. Dit concept is de afgelopen maanden in samenwerking met theesommelier Twistea ontwikkeld. "Echte thee kweek je vanaf nu zelf. Leuk, lekker en gezond", aldus de kweker.Zowel zwarte, groene als witte thee wordt gemaakt van de blaadjes van de Camellia Sinensis. Het kweken van deze plant is een vak dat de Chinezen al duizenden jaren onder de knie hebben. Niet eerder is een kweker erin geslaagd de plant geschikt te maken voor thuisconsumptie. Vanaf dit najaar zijn de planten via SpecialPlant Zundert verkrijgbaar onder het concept Tea by me: de consument kan zelf de blaadjes plukken, drogen en er thee van zetten.

Proeven op Plantarium
SpecialPlant Zundert zal het concept presenteren op Plantarium (standnummer 247). Bovendien is de theesommelier van Twistea aanwezig om u mee te nemen in de wereld van thee. En natuurlijk kan er naar hartenlust geproefd worden.

Voor meer informatie:
SpecialPlant Zundert
T: +316-13376499
E: info@specialplantzundert.nl
www.teabyme.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.