8 september

Handel, teelt en bloemist vinden elkaar op Zomerbloemen Event

Het Zomerbloemen Event wordt donderdagavond 8 september a.s. voor de vijfde keer georganiseerd in de Oude Kerk te Naaldwijk. Deze ‘Meet & Greet’ voor iedereen uit het vak moet de communicatie en samenwerking in de zomerbloemenafzet verbeteren.
 
Rob Veenman (presentator WOS) gaat tijdens dit event met u in discussie over de vraag wat voor de groothandelaar en bloemist binnen het grote zomerbloemenassortiment een onderscheidend product is en waarom. En wat voor profijt hebben de winnaars van vorig jaar van de Awards gehad en wat hebben zij er zelf actief mee gedaan? Aan de meest onderscheidende zomerbloem (bijlage) wordt ook dit jaar weer een VGB Award uitgereikt.
 
De kerk is open vanaf 19.30 uur en het event begint om 20.00 uur. De entree is via de tent aan de rechterzijde van de Oude Kerk. Wilt u erbij zijn? Meldt u zich dan per e-mail aan via info@nzbt.nl met vermelding van het aantal personen.

bron: VGB

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.