25-26 augustus, Boskoop

FloraXchange Services geeft presentaties op Plantarium

Op 25 en 26 augustus is FloraXchange Services weer te vinden op Plantarium, de internationale vakbeurs voor de Boomkwekerij in Boskoop. FloraXchange, online handelsplatform voor sierteeltproducten, zal hier diverse presentaties geven ten behoeve van aanwezige kwekers en exposanten die meer informatie willen over FloraXchange Services. Dit initiatief bevordert de handel tussen diverse regio’s en Naaldwijk. Tijdens de presentaties wordt er een blik op de toekomst geworpen, zodat het voor kwekers inzichtelijk wordt wat FloraXchange Services voor hen kan betekenen.

In het afgelopen jaar is FloraXchange Services uitgerold in de regio Boskoop en Venlo en zijn er door de deelnemende kopers ruim 11.000 bestellingen gedaan bij ruim 40 kwekers. Tijdens de presentaties wordt er verder ingegaan op het delen van ervaringen en wordt er een vooruitblik gegeven over de verdere uitrol van FloraXchange Services. Daarnaast richten de presentaties zich ook op het informeren over de mogelijkheden en voordelen van het nieuwe communicatieplatform. Via FloraXchange Services is het o.a. mogelijk om aanbod inzichtelijk te maken, transacties te verrekenen en wordt er gegroepeerd transport vanuit diverse regio’s richting Naaldwijk geregeld.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.