Foto impressie Flower Parade Rijnsburg

Afgelopen weekend vond de 71ste editie van de Flower Parade Rijnsburg plaats. Qua weer liet de dag niets te wensen over en vele duizenden mensen kwamen dan ook langs de route kijken. Ruim zestig versierde wagens reden zaterdag door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk.

Het thema dit jaar, 'Best of Holland', stond garant voor de nodige oerHollandse klompen en molentjes, maar ook een wel heel bijzondere wagen met daarop een levensgrote dinosauriër, de T.rex, was van de partij.Traditiegetrouw werden er ook de nodige prijzen uitgedeeld. Prijs voor de mooiste personenauto ging naar firma WBE met het thema Sinterklaas. De prijs voor de mooiste praalwagen was voor die van FloraHolland (genaamd 'Flowering the World') en de 'bindersprijs' was voor arrangeur Astrid van den Berg met de praalwagen "Dutch DJ's abroad' van Van Egmond Lisianthus (Nr. 32). Deze laatste is eveneens door het publiek gekozen tot mooiste praalwagen. De mooiste personenauto was volgens het publiek van Heemskerk Fresh & Easy

Voor wie het even allemaal gemist heeft: op de Facebook pagina van het Rijnsburgse Bloemencorso kan men nog even nagenieten met een uitgebreide fotoreportage!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.