2 en 3 september

Win een chique dinertje voor zes op Culinair Westland

Culinair Westland viert dit jaar het 10-jarig bestaan op 2 en 3 september en wordt georganiseerd voor iedereen. De goede sfeer, gezellige muziek en het lekkere eten zijn de ingrediënten voor een geslaagd weekend waarbij iedereen ook nog bijdraagt aan het goede doel van dit jaar, de Zonnehof in Naaldwijk. Daarnaast maken bezoekers kans op een mooie prijs. Hoofdsponsor Malkenhorst Makelaars komt namelijk bij de prijswinnaar thuis culinair koken.

Traditiegetrouw rekenen bezoekers hun eten en drinken af met muntjes die tijdens het Culinair Westland op het Wilhelminaplein in Naaldwijk te koop zijn. De opbrengst van gaat voor een groot deel naar het goede doel van de 10e editie, de Zonnehof in Naaldwijk.Thuis ook culinair koken

‘Als makelaar komen we bij veel mensen thuis en nemen we letterlijk een kijkje in veel verschillende keukens. Tijdens de gesprekken met onze klanten krijgen we telkens bevestigd dat de maaltijd en de bereiding hiervan niet alleen een culinaire of praktische handeling is, maar bovenal een sociale functie heeft. In de drukte en hectiek van alledag even een moment van rust en samenzijn. Een lekkere maaltijd en een goed gesprek met aandacht voor elkaar. Dat is wat ons aanspreekt in Culinair Westland en mede de rede dat we hoofdsponsor zijn’, vertelt Evert van Malkenhorst van hoofdsponsor Malkenhorst Makelaars. ‘Een van de bezoekers aan Culinair Westland gaan wij ook thuis culinair laten genieten. Wij komen bij de prijswinnaars thuis een culinair diner verzorgen voor zes personen!’

Bij elke 20 muntjes kans op prijs
‘We zijn woningmakelaar in elk segment. Daarom willen we ook tijdens dit culinaire festival op 2 en 3 september iedereen kans laten maken op prijs. Bij aankoop van 20 muntjes vult men een deelnameformulier in. Uiteindelijk maken we op zaterdagavond tijdens een trekking bekend bij wie we een heerlijk culinair diner komen koken’, aldus Van Malkenhorst. De organisatie van Culinair Westland ziet deze actie helemaal zitten en hoopt alle mensen uit de regio nog meer te laten ervaren dat het heerlijk laagdrempelig is om culinair te komen eten.

Georganiseerd door Kiwanis Westland
Culinair Westland op 2 en 3 september is voor iedereen die graag gezellig een lekker hapje eet. Het wordt georganiseerd door Kiwanis Westland. De serviceclub zet hun motto ‘no fundraising without fun!’ actief kracht bij met onder andere dit food festival. Zij zetten zich in om kinderen een helpende hand te bieden. Vandaar ook het Kiwanis credo: ‘serving the children of the world’.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.