11 september, Heemskerk

Hardlopen door de Kennemer kassen

Op zondag 11 september vindt in het Heemskerkerduin de Kassen Cross 2016 plaats. Dit hardloop- en wandel evenement wordt voor de derde keer op rij tijdens de jaarlijkse Kennemer Bloemenshow georganiseerd.

De 'KassenCross' is een recreatieve loop van ongeveer 7,5 kilometer. Bijzonder is dat door kassen en over tuinpaden wordt gelopen die normaal zijn afgesloten. De deelnemende kwekers stellen voor deze speciale gelegenheid hun land en kas open voor publiek.

Kennemer Bloemenshow
Traditiegetrouw vindt er in de tweede weekend van september de jaarlijkse Kennemer Bloemenshow plaats. Het thema is "Een tropische verrassing".

Het buurtcentrum zal onherkenbaar zijn en worden omgetoverd in een tropisch regenwoud. Zo'n 60 kwekers zullen meer dan 100 verschillende soorten bloemen en planten tentoonstellen. Er zal door keurmeesters van FloraHolland op de avond voor de opening van de tentoonstelling een keuring plaatsvinden. De kweker die als prijswinnaar uit de bus komt, zal worden geroemd om zijn vakmanschap en kunde, vergezeld van een wisselbeker.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.