Greenpark Boskoop koopt inventaris Floralis

Greenpark Boskoop BV, de exploitant van het Greenpark complex, heeft de complete inventaris overgenomen van Floralis Boskoop BV. Dit bedrijf werd enkele weken geleden door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. "Door deze overname wordt het voor een nieuwe partij makkelijker om een doorstart te maken", aldus Jos van Lint namens de directie van Greenpark Boskoop BV.

Floralis Boskoop was gevestigd op het Greenpark met 2,5 hectare Cash & Carry compleet met foliekas, schaduwhal, ontvangstruimte en verzendhal.

Greenpark Boskoop
Op het Greenpark Boskoop zijn meerdere huurders op het gebied van plantenhandel, logistiek en dienstverlening gevestigd. "Wij zijn op zoek naar kandidaten niet alleen specifiek in de plantenhandel maar juist ook bedrijven die de combinatie zoeken met toegevoegde waarde’", aldus Van Lint.

Tijdens Plantarium van 24 t/m 27 augustus a.s. kunnen belangstellenden een kijkje nemen achter de schermen met toelichting door mede-directielid Stef Boersen, te bereiken via 0172-235400.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.