10 jaar Delphy Improvement Centre

Op 10 oktober 2016 bestaat Delphy Improvement Centre tien jaar en dat wordt gevierd met een inspirerend Symposium op donderdag 13 oktober 2016.

Tien jaar geleden gingen de allereerste experimenten van start op de locatie in Bleiswijk. Diverse soorten experimenten hebben de revue gepasseerd, waaronder een aantal zeer spraakmakende zoals EcoFutura (combinatie van een tomatenteelt met vis eronder), Samenwerken aan Vaardigheden en vele andere experimenten die aan de basis hebben gestaan van de ontwikkelingen met LED en Het Nieuwe Telen. Vele andere innovatieve experimenten volgden, hebben allen bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van de tuinbouwsector. Denk hierbij aan het terugdringen van CO2 gebruik, toepassing van LED, schermen en rassenproeven.In tien jaar tijd is Delphy Improvement Centre uitgegroeid tot één van de grootste en meest unieke praktijklocatie op het gebied van Kennis Ontwikkeling. Via onze pijler Kennis Implementatie wordt deze kennis gedeeld met de gehele tuinbouwsector.

De ontwikkeling van Delphy Improvement Centre is mede tot stand gekomen met belangrijke bijdragen van en samenwerkingen met telers, medewerkers, overheid, gemeenten, toeleveranciers, onderzoekers, onderwijsinstellingen en stagiaires.

Op 13 oktober start het programma rond 11.00 uur. Generatie Z komt aan het woord (de jeugd heeft de toekomst), wordt er gesproken over Internationalisering en wordt er ingegaan op het belang van de digitale ontwikkelingen in de tuinbouw in een DWDD-achtige setting. In de middag zijn er verschillende workshops te volgen op het gebied van groenten, bloemen, fruit en perkgoed. Het geheel wordt omlijst met standjes waar de participanten van Delphy Improvement Centre zich presenteren.

De definitieve uitnodiging met programma volgt in de loop van september.


Voor meer informatie:
Delphy
info@delphy.nl
www.delphy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.