Belgisch bloemistenteam centraal in nieuwe editie Bouquet Tales

In het Belgische Brasschaat hebben vier bloemisten hun creativiteit losgelaten op het maken van commerciële boeketten. In het Bouquet Tales Lab hebben zij zich laten inspireren door drie interieurstijlen. Hun werk en tips worden gepubliceerd in de nieuwe editie van de Bouquet Tales krant, die in september verschijnt.Elk seizoen organiseert het team van Bouquet Tales een Lab, waar bloemisten uit verschillende landen aan de hand van opdrachten commerciële boeketten maken, onder leiding van meesterbinder Joan Stam. Tijdens dit Lab werd gewerkt met een team uit België bestaande uit Chantal Post, Stefan van Berlo en Dirk de Goede. “Onze boeketten zijn veel klassieker dan in de meeste buurlanden, vertelt Chantal van Chantal Post Bloemcreaties. “Tijdens dit Bouquet Tales Lab lag de nadruk op de techniek, want hiermee onderscheiden wij ons. Dat is onze ambacht.” In het Lab heeft het team naar eigen zeggen grenzen verlegt, iets wat ze met boeketten normaal gesproken nog te beperkt doen.

De boeketten én tips van de bloemisten uit België worden gepubliceerd in de Najaars-editie van de Bouquet Tales-krant. Deze verschijnt in september in een oplage van ruim 25.000 exemplaren en wordt verspreid onder internationale bloemisten via 90 groothandelaren en cash & carry’s.

Samenwerken
De vijf productpromotiegroepen Anthurium, Avalanche+ rozen, Hydrangeaworld (snijhortensia), Just Chrys en Simply Calla zijn de partners binnen ‘Bouquet Tales’. Gezamenlijk willen zij met dit project bloemisten inspireren tot meer verrassing en variatie in hun boeketten om hen zo te helpen meer te halen uit boekettenverkoop.

Klik hier voor meer informatie over Bouquet Tales


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.