2 november, Roelofarendsveen

Workshop groenten- en bloemzaden bij Naktuinbouw

Werkt u sinds kort in de zaadsector? Of wilt u meer weten over de sector waarin u werkt? De workshop Spoor van het zaad is een verkenning door de wereld van de groente- en bloemzaden. Schrijf u in vóór 22 september en leer op 2 november in één dag uw bedrijfstak kennen.

Volg het spoor van het zaad
Van idee van de veredelaar tot aan het schap in de winkel. Met presentaties, een gastspreker, spelachtige oefeningen, groepsopdrachten en een rondleiding wordt het spoor van het zaad gevolgd. Door deze interactieve opzet van de dag ontstaat een totaalbeeld van de sector.

De workshop start met een blik op de historie van het zaadbedrijf. Aan de hand van een voorbeeld worden veredelingsdoelen, het zoeken naar gewenste eigenschappen en het combineren van eigenschappen uitgelegd. Ook onderwerpen als kwekersrecht, namen en marketing komen aan de orde. Het rassenregistratieonderzoek komt specifiek aan bod tijdens een rondleiding. Een interactief spel sluit de workshop af.

Voor wie?
U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deel te kunnen nemen aan deze workshop. Iedere medewerker kan de workshop volgen, van hoog tot laag in de organisatie.

Wanneer en waar?
De workshop wordt georganiseerd op 2 november van 13.00 - 21.00 uur bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen.

Er is ook nog één plaats beschikbaar voor de workshop op 28 september.

Inschrijven kan hier, bij Naktuinbouw.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.