Eerste ISO 9001:2015 certificaat voor Plantenkwekerij Leo Ammerlaan

Plantenkwekerij Leo Ammerlaan is het eerste bedrijf wat de nieuwe versie van het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat heeft ontvangen onder accreditatie van MPS-ECAS. Uitvloeisel van een succesvolle audit dit voorjaar is de overhandiging door directeur Yolande van den Boom van MPS van het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat. Leo Ammerlaan is het eerste bedrijf dat de nieuwe versie succesvol uitgerold heeft binnen de eigen organisatie.Innovatief bedrijf

MPS-ECAS auditor Colin Maas deed met een collega de audit bij de plantenkwekerij uit Bleiswijk: “Tijdens de audit heb ik het bedrijf leren kennen als een innovatief bedrijf waarin de ontwikkeling van zowel de medewerkers individueel als de organisatie in totaal, erg belangrijk is. Centrale begrippen voor hen zijn: de klant die voorop staat, hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en servicegerichtheid. Deze toewijding geeft een impuls aan hun kwaliteitsmanagementsysteem.”

Directeur Ilone Douma-Ammerlaan van Leo Ammerlaan benadrukt het aantal innovaties waar momenteel succesvol aan gewerkt wordt bij op het opkweekbedrijf. “We innoveren zowel op producten als op de slagvaardigheid van onze organisatie: voorbeelden zijn: de Season’s Best productlijn, Pak & Plant, wandhangers voor zowel zomerbloeiers als kruiden , maar ook de verdergaande automatisering in de vorm van het gebruik van Navision.”

Nieuwe versie
De nieuwe versie, ISO 9001:2015, vervangt ISO 9001:2008 en is vorig jaar ingegaan per 15 september 2015. Certificaten die zijn uitgegeven op basis van ISO 9001:2008 zullen vanaf september 2018 niet meer geldig zijn.


Meer informatie:
MPS
Arjan van der Meer
T: +31174615724
E: a.vd.meer@my-mps.com
www.my-mps.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.