Werken met meerdere valuta mogelijk binnen FloraXchange

Binnen FloraXchange is het nu mogelijk om met meerdere valuta, zoals de kroon en de dollar, te werken. Door de forse groei kwam er op internationaal gebied steeds meer vraag naar deze mogelijkheid. Gebruikers die met een FloraXchange webshop werken kunnen daarom vanaf nu eenvoudig tussen valuta switchen, waardoor o.a. eindklanten direct kunnen zien wat het kost.

Niet alleen binnen Nederland, maar ook over de grenzen wordt er steeds intensiever gebruik gemaakt van FloraXchange. Veel van de artikelen die via Nederland worden verhandeld eindigen ook bij buitenlandse eindklanten in de winkel. Hierdoor kwam er steeds meer vraag naar andere munteenheden. FloraXchange heeft hier op ingespeeld door meerdere valuta, volgens de huidige wisselkoers, toe te voegen aan het platform. Naast de euro kan nu ook de Britse pond, Deense kroon, Zwitserse frank en de Amerikaanse dollar worden geselecteerd.

“De functionaliteit is een uitkomst voor Nederlandse en buitenlandse FloraXchange webshops en de vele offertes die naar eindklanten worden gestuurd”, zegt Ruud Schuurman, projectcoördinator bij FloraXchange. “Zo is het voor de eindklanten die handel kopen via de exporteurs direct duidelijk wat het precies kost. De bestellingen die daaruit voortkomen worden naar de kwekers geconverteerd naar hun eigen valuta.”

Voor meer informatie:
FloraXchange
Jan van der Lans
Grote Waard 80
2675 RZ Honselersdijk
T: 0174-725490
E: info@floraxchange.nl
www.floraxchange.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.