29 september, Roelofarendsveen

Plaatsen vrij voor opleiding Bemonstering van planten

Wilt u de zekerheid hebben dat het monster dat u genomen heeft echt de partij vertegenwoordigt? En wilt u zeker zijn van de betrouwbaarheid van uw bemonstering? Schrijf u vóór 19 augustus in voor de opleiding Bemonstering van planten en leer op 29 september hoe u op de juiste manier bemonstert.

Het nemen van plantmonsters
In deze opleiding staat het nemen van monsters bij planten en partijen centraal. U leert dat de betrouwbaarheid van een bemonstering vrijwel geheel wordt bepaald door de werkwijze en deskundigheid van u, de monsternemer.

Het nemen van een monster van een partij vormt de basis voor betrouwbare kwaliteitsbepalingen. U leert tijdens de opleiding de achtergronden van het monsternemen en waarom bedrijfshygiëne tijdens het bemonsteren belangrijk is. Daarnaast gaat u direct ervaring opdoen in de praktijk. U gaat aan de slag met het uitwerken van bemonsteringsplannen en het nemen van monsters aan de hand van deze plannen.

Voor wie?
Deze opleiding is voor medewerkers die betrokken zijn bij of zelf monsters nemen van planten.

Wanneer & waar?
De opleiding wordt georganiseerd op 29 september (lesdag 9.30 - 16.00 uur) en 13 oktober 2016 (examendag: 45 minuten per deelnemer) bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen.

Inschrijven kan nog tot 19 augustus 2016.

Voor meer informatie:
www.naktuinbouw.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.