TeamNL tulp gepresenteerd in Rio

Op initiatief van de DFG werd afgelopen donderdag, nog voor de officiële openingsceremonie van de Olympische Spelen, in het Holland Heineken House in Rio een nieuwe tulp gelanceerd. Deze kreeg de naam TeamNL mee.


Wim Balder, de uitvinder van de tulp, en Maurits Hendriks, ‘chef de mission’ van TeamNL/NOC*NSF, namen samen met Pascal Gilet, directeur bij Heineken, de honneurs waar.

De tulp is het producet van een nauwe samenwerking in de sierteeltketen. Wim Balder, Jan-Karel Apeldoorn, L&M, Holex en Dutch Flower Group hebben gezamenlijk kosten nog moeite gespaard ervoor te zorgen deze tulp buiten het eigenlijke seizoen om op tijd voor de Spelen leverbaar te krijgen.

De nieuwe tulp, die overigens grote gelijkenis vertoont met het nieuwe logo van TeamNL, zal in de toekomst verbonden blijven aan TeamNL en NOC*NSF.

Voor de aankleding van het Holland Heineken House leveren Holex en Dutch Flower Group tevens de bekende oranje Prinses Irene tulpen.

bron: Dutch Flower Group 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.