Floral Academy gaat door met diplomalijn

De Floral Academy met vestigingen in Ede (Veiling Plantion), Hengelo (GHC Fleuregio) en Horst a/d Maas (Citaverde College) gaat door met de diplomalijn. Niet meer onder auspiciën van de VBW/STOAS maar geheel op zelfstandige basis.Volgens directeur Elso Post gaat de vraag, ondanks dat het een niche markt is, naar goed vakonderwijs voor volwassenen gewoon door. “Momenteel is er een soort vacuüm, AOC’s kijken naar elkaar en wachten af wat er gaat gebeuren. Wij gaan verder op de ingeslagen weg, maar nu zonder de branche organisatie. We bestrijken het oostelijk gedeelte van Nederland met drie opleidingslocaties, Ede is de hoofdvestiging van waaruit wij, naast de vakopleiding, ook seminars aanbieden voor de retail. De naamgeving van de opleidingen is hetzelfde gebleven, de examens zullen in de toekomst uitgevoerd worden door een extern bureau voor examinering. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.”

De opleidingen die de Floral Academy verzorgt, zijn:
  • DFA – Dutch Floral Arrangements
  • ADFA – Advanced Dutch Floral Arrangements
  • ARDFA – All Round Dutch Arranger
  • Opleiding tot Meester bloemist
De Floral Academy is lid van de branche organisatie voor niet bekostigd onderwijs NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) en van het CRKBO (Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs).

Voor meer informatie:
Floral Academy
+31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl
www.floralacademy.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.