Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decorum-kwekers nemen deel aan Plantarium 2016

Plantarium in Boskoop is een internationale vakbeurs voor de boomkwekerij en tuinplanten. De beursdeelnemers komen uit 15 verschillende landen en de bezoekers uit zo’n 48 verschillende landen.

Onder het Decorum label wordt een zo breed mogelijk assortiment aangeboden en daarom zijn er ook een aantal boomkwekerij- en tuinplanten kwekers lid van deze vereniging. Zij nemen namens Decorum deel aan deze beurs.



J.Straathof bv
J.Straathof bv is gevestigd in Boskoop en is Buxus specialist. Op 4,5 hectare kweekt Jos Straathof Buxus in vele soorten en maten. Vooral de Buxus pyramides zijn geliefd en deze kan Straathof strak en jaarrond leveren.



Gova bv
Gova BV wordt gerund door Charl en Jack Goossens en is met 25ha de grootste laurier specialist in Europa. Het basisassortiment bestaat uit keukenlaurier, de klassieke ‘bol op stam’ en ‘piramide’. Daarnaast zijn er nog veel verschillende vormen en exclusieve maten leverbaar.



Gebr. Van Eijk
Gebr. Van Eijk is een familiebedrijf dat wordt gerund door Bas en Ronald van Eijk in Boskoop. Al ruim 40 jaar kweken zij het product Skimmia.



M.Mathot
Marcel Mathot is gespecialiseerd in het kweken van Pernettya besplanten, oftewel de Parelbes. Op een oppervlakte van 12,5 ha. worden deze pernettya’s gekweekt in een op maat gemaakte teeltcyclus. Binnen in de kas staan namelijk de eenjarige planten en na de winter gaan deze naar het containerveld buiten de kas, waar de bessen kunnen aangroeien. Deze parelbessen zijn in het rood, roze en wit beschikbaar.

Bezoek Decorum en haar kwekers tijdens Plantarium bij stand 239 t/m 245.

Voor meer informatie:
plantarium.nl
www.decorumplantsflowers.com
Publicatiedatum: