Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lelieverwerkingsseizoen weer van start bij Britse kweker

Via Twitter is te zien dat het longi lelie seizoen van J.A. Collison & Sons op de bloemenkwekerij in Terrington St. Clement, Kings Lynn, Norfolk in het Verenigd Koninkrijk. Verse lelies worden op hoog tempo gesorteerd en gebundeld met een Bercomex Furora Compact. De lelieboeketten zijn bestemd voor verschillende supermarkten in het Verenigd Koninkrijk.



Zomerse temperaturen
De lelies worden gekweekt in kassen. Met de zomerse temperaturen van het moment groeien de lelies dan ook hard en worden de lelies dan ook in hoog tempo gesorteerd en gebost.



Bloemenverwerking met Furora
Collison is een familiebedrijf, dat veel verschillende soorten bloemen teelt en verwerkt. Twee jaar geleden heeft Collison gekozen voor de volautomatische verwerking van bloemen met een Bercomex Furora Compact. Deze Furora werd in eerste instantie gebruikt voor het sorteren en bundelen van tulpen, vervolgens werden er ook zomerbloemen en lelies mee verwerkt.



Verhogen capaciteit
De belangrijkste redenen voor Collison om te kiezen voor een Furora is de verbeterde beheersing van kosten en het verhogen van capaciteit. Klik hier om meer te lezen over de automatische bloemenverwerking van Collison.

Voor meer informatie:
Bercomex bv
Holenweg 4A
1624 PB Hoorn
T: +31 (0) 229 – 50 21 50
F: + 31 (0) 229 - 50 21 16
www.bercomex.com
Publicatiedatum: