Arend Roses introduceert Dolce Avalanche en Freaky Avalanche

Arend Roses lanceerde vorige week vrijdag twee noviteiten - Dolce Avalanche en Freaky Avalanche - van veredelaar Dümmen Orange. Ter promotie daarvan heeft de kweker het introductiefilmpje ‘All in the Family’ gemaakt, die op de website is te zien. Dit jaar introduceert Arend Roses in totaal zes rozen, waaronder ook de Black Baccara. De introductie van de eerste twee rozen, Savita+ en Avantique+, vond plaats in juni. In het najaar volgt de laatste.

‘Family’ en toch verschillend
De twee rozen hebben een totaal verschillende uitstraling. Freaky Avalanche valt op door de unieke tekening, kleurt van dieproze naar helderwit vanuit het hart en heeft een trendy, modieuze uitstraling. Dolce Avalanche daarentegen heeft een warm, ingetogen kleurkarakter. De bloem is wit met een roze hart en kleurt steeds dieper roze naarmate de knop verder open gaat.All-in the Family wordt getoond op de website en social media van Arend Roses. Daarnaast zullen de film en de nieuwe rozen onder de aandacht worden gebracht via o.a. vakmedia, Flower Factor, inspiratiefolders en op de finale boot van het Varend Corso (5 tot 7 augustus). Deze rozenboot vaart onder de naam Varieties of Excellence. Tijdens het corso wordt ook het thema voor volgend jaar bekend gemaakt.

Black Baccara terug van weggeweest
Trots is Arend Roses ook op de herintroductie van de Black Baccara in zijn assortiment. Door de donkerrode fluweelzachte bloembladeren lijkt deze roos bijna zwart en is hiermee de donkerste roos ter wereld. Black Baccara blijft exclusief voor Arend Roses en is van lengte 40cm tot 80cm leverbaar.Koerswijziging
De introductie van de nieuwe rozen is onderdeel van een koerswijziging, die Arend Roses heeft ingezet onder het motto Varieties of Excellence. Het bedrijf speelt daarmee in op de veranderde markt. Algemeen directeur Remco van Arend: “Bij Arend Roses staat een breed assortiment van exclusieve rozen centraal met de garantie van leverbetrouwbaarheid en à la carte-service. Met onze jarenlange ervaring en bovenal topproducten in de kassen zien we zo een rooskleurige toekomst voor ons. Het doel blijft uitblinken met een breed en exclusief assortiment.” De communicatie campagne rondom de introductie van de rozen wordt uitgevoerd door Fresh Retail.

Voor meer informatie:
Arend Roses
www.arendroses.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.