Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Euroflorist lanceert nieuwe abonnementenservice FLR.ST

De bloemensector is aan het veranderen, aldus de online bestel- & bezorgdienst Euroflorist. Bestellingen, vooralsnog grotendeels voor cadeaus, komen steeds vaker binnen via het internet. 'Mensen willen zichzelf best ook wel eens op een mooi boeket trakteren, maar hebben gewoonweg de tijd niet om naar de bloemist te gaan. Daarom bieden wij een nieuwe abonnementenservice aan met scherpe prijzen.'

Gepersonaliseerd
De klant kan eenvoudig zeggen hoe vaak hij bloemen geleverd wil hebben, welke maat het boeket moet hebben, wat voor boeket en kleurenmix hij wil en als laatste welke kleur en bloemen hij niet wenst. 'Hou je niet van tulpen? Vertel het, zodat je ze nooit meer hoeft te zien. Past oranje niet in jouw interieur? Laat het weten en er wordt gezorgd dat die kleur niet terug komt in je boeket. In de stemming voor een verrassing? Leuk, de bloemisten zullen creatief te werk gaan!'



Lokale bloemisten
FLR.ST maakt gebruik van het grote bloemistennetwerk van Euroflorist om de boeketten te ontwerpen en te leveren. De boeketten worden met de hand gebonden door een lokale bloemist. Het voordeel hiervan is dat de beste prijs geboden kan worden. Daarnaast hoeven de bloemen niet ver te reizen, dus kan een versgarantie van 7 dagen worden geboden. De bloemist heeft de vrijheid om creatief te zijn en streeft ernaar om iedere keer iets verrassends te creƫren, waarbij de smaak van de klant in het achterhoofd wordt gehouden.

Flexibel
FLR.ST is een flexibele service. Ga je op vakantie? Geen probleem, je kunt het boeket heel makkelijk doorsturen naar een vriend, familie of geliefde. Ook is het mogelijk om het abonnement te pauzeren zo lang het nodig is. In een eigen account kun je de bezorgdag, het formaat en de voorkeuren aanpassen (indien je tulpen opeens toch weer mooi vindt).

Euroflorist
Euroflorist heeft al sinds 1982 een groot internationaal bloemistennetwerk en garandeert overal dezelfde hoge kwaliteit. Euroflorist is momenteel marktleider in Europa voor wereldwijde bloemenbezorging met meer dan 10.000 aangesloten bloemisten in onder andere Oostenrijk, Belgiƫ, Luxemburg, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Polen, Zweden en Nederland.

Voor meer informatie:
Euroflorist Europe - FLR.ST
De Entree 143-145
1101 HE Amsterdam
T: 020 702 8100
E: FLR.ST@euroflorist.com
www.euroflorist.nl
www.flr.st


Publicatiedatum: