Varend Corso Westland mag met de pet langs

Het Varend Corso Westland heeft een CBF-erkenning gekregen. Dit predicaat wordt uitgereikt door het Centraal Bureau Fondsenwerving en is bestemd voor organisaties en goede doelen die geld in willen zamelen. Het betekent dat de Jokers van het Varend Corso ook de komende jaren op pad kunnen om langs de waterkanten een bijdrage te vragen aan het publiek.

Het bestuur van het corso reageert verheugd op het nieuws, het publiek is de afgelopen jaren namelijk een van de grootste sponsoren van het evenement geworden. Bovendien kunnen de toeschouwers met hun gift hun waardering van de stoet laten blijken. Het CBF ziet erop toe dat de gedoneerde gelden op een verantwoorde manier uitgegeven worden. In het geval van het corso betekent het dat de opbrengst wordt besteed aan het kwalitatief versterken van de corsostoet.


Het team Jokers dat zal collecteren tijdens de corsodagen

Agenda
Dit jaar trekt het Varend Corso Westland op 5, 6 en 7 augustus, voor de 19e keer door de Zuid-Hollandse wateren. Steeds meer mensen weten de weg inmiddels te vinden naar het oer-Westlandse, driedaagse evenement, afgelopen zomer zelfs meer dan een half miljoen mensen.

Voor meer informatie over het Corso, klik hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.