VB Projects legt nieuw veldverwarmingssysteem aan voor PSV

Op 1 juli is VB Projects begonnen met de aanleg van een nieuw veldverwarmingssysteem in het Philips Stadion in Eindhoven. Hiermee kan PSV in het nieuwe seizoen beschikken over een perfect geconditioneerde grasmat.
Het Westlandse bedrijf VB Projects is al sinds 1996 gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van verwarmingssystemen in sportvelden. Het bedrijf heeft een klimaatsysteem ontwikkeld dat warmte bij de wortels brengt en bevriezing van de onderlaag van het veld voorkomt. Zo kan de kwaliteit van het gras worden verbeterd en blijven afgelastingen van wedstrijden beperkt. Door een vorstvrije laag in het veld te creëren, vindt smelt- en regenwater eenvoudiger zijn weg naar het drainagesysteem.Dit is niet de eerste keer dat veldverwarming aangelegd wordt door VB Projects voor PSV, in 1996 is voor het eerst veldverwarming aangelegd in het Philips Stadion. Na het recente kampioenschap van PSV is besloten het hoofdveld compleet te vernieuwen waardoor de oude installatie na twintig jaar ook vervangen moest worden.

Binnen het tijdsbestek van één week tijd is het complete veldverwarmingssysteem vervangen in samenwerking met het bedrijf Agterberg uit De Bilt. Deze huisleverancier van PSV is verantwoordelijk voor het vervangen van het veld zelf. Agterberg en VB Projects werkten al eerder samen bij de uitvoering van andere speelvelden.

Het klimaatsysteem van VB Projects ligt in het merendeel van de stadions van clubs uit de Nederlandse eredivisie en daarnaast ook in vele internationale stadions, waaronder die van Manchester United, Bayern Munchen en FC Barcelona. Sinds 1996 heeft VB Projects al meer dan vijftig veldverwarmingsinstallaties aangelegd.Voor meer informatie:
VB Projects
www.vb-projects.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.