Jan Schoonewille 40 jaar in dienst bij Anco pure Vanda

Op 9 juli is het precies 40 jaar geleden dat Jan Schoonewille in dienst trad bij Anco. Er werden toen rozen gekweekt en de eerste 20 jaar werd er elke dag gewerkt, zelfs op zondag.

Steef van Adrichem en Ed Helderman (directie Anco pure Vanda): "Jan was er altijd en goed gehumeurd. Vanuit Delft op de brommer, nooit 1 minuut te vroeg, maar ook nooit te laat, tenzij er iets interessants langs de weg gezet was, want dat kon hij niet laten staan. Al die jaren heeft Jan achter elke beslissing van Anco gestaan. Bij de overstap van rozen naar orchideeën, zo’n 20 jaar geleden, zette hij zijn schouders eronder en hielp hij waar hij kon.40 jaar in dienst bij je eerste werkgever komt niet veel meer voor. Vroeger kon je dan stoppen. Nu zit dat er helaas niet meer in. De directie van Anco pure Vanda wil Jan en zijn familie bedanken voor al die jaren, zijn tomeloze inzet en zijn goede humeur. Ook al pakte hij altijd als eerste het grootste koekje van de schaal: Jan je bent een geweldige vent!!!"


Anco pure Vanda

Middenzwet 22a
2291 HM Wateringen, Nederland
T. +31 (0)174 290908
E. info@anco-pure-vanda.nl
www.anco-pure-vanda.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.