Gezocht: Grower of the Year 2017

Tijdens de jaarlijkse International Trade Fair for Plants (IPM) worden de ‘Grower of the Year Awards’ uitgereikt. Zo ook tijdens de komende IPM die van 24 tot 27 januari 2017 in Essen wordt gehouden. De organisatie is op zoek naar innovatieve sierteeltkwekers.Blinkt u uit op onderstaande vijf categorieën, dan is de International Association of Horticultural Producers (AIPH) op zoek naar u:
  • Prestatie op economisch gebied
  • Innovatie
  • Marktontwikkeling
  • Milieu
  • Human resource policy
Lucas Vos (CEO Royal FloraHolland) overhandigde begin dit jaar De Gouden Roos, prijs voor de overall winnaar, aan de directie van Costa Farms. Ook de Nederlandse bedrijven waren goed vertegenwoordigd. Zo won Arcadia Crysanten de eerste plek bij de snijbloemen en Florensis stond op het hoogste podium bij de jonge planten.

Positieve impuls
AIPH (foundingpartner FloraCulture Internationaal) en Royal FloraHolland nodigen sierteeltkwekers uit de hele wereld uit om zich aan te melden voor de 'International Grower of the Year Awards'. AIPH reikt de prijs elk jaar uit aan de beste sierteeltondernemer in de wereld. Bedrijven kunnen ook door andere partijen aangemeld worden.

In navolging op het succesvolle event dit jaar is Royal FloraHolland ook in 2017 hoofdsponsor van het AIPH International Grower of the Year Awards Event. Deze samenwerking past goed in de strategie van Royal FloraHolland, 'Flowering the World Together. Planting Seeds of Opportunity for our Members'. Deze belangrijke award creëert de mogelijkheid om de sierteeltsector internationaal meer onder de aandacht te brengen. En er voor te zorgen dat méér consumenten méér gaan uitgeven aan bloemen en planten.

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.